top of page
 • Foto van schrijverCas

Het NLP college - Gratis NLP video + verschillende tools

Bijgewerkt op: 29 mrt.

De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren. Het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken. NLP is een methodiek die je beter leert communiceren zodat je makkelijker leiding kunt geven, kunt verkopen of kunt overtuigen. NLP ontwikkelt je persoonlijk  door uit te zoeken wie je bent en hoe je de dingen doet die je doet.


In Nederland zijn meerdere partijen actief in de wereld van NLP. Hierin is vooral het NLP college erg populair geworden. Deze organisatie heeft veel kennis in huis en biedt interessante online producten aan die allemaal dezelfde focus hebben: jouw persoonlijke ontwikkeling. Het NLP college helpt je met inspirerende trainingen en opleidingen om sterker in het leven te staan, relaties te verbeteren, carrières te versnellen en succesvoller te worden.


Het NLP College is in eerste instantie opgericht voor mensen die graag voor een gelukkiger leven willen gaan. Bepaalde methodes, zoals NLP, ondernemerschap en spiritualiteit zijn mogelijke hulpmiddelen om dit doel te bereiken. Uiteindelijk is het een volledig platform geworden waarbij je alles over geluk op een centrale plek kunt vinden. Wanneer je je minimaal in één van onderstaande stellingen kunt vinden, dan is het NLP College wellicht iets voor jou!

 

 • Je bent iemand die graag dingen wilt veranderen op professioneel vlak.

 • Jij bent iemand die zaken wilt veranderen op persoonlijk vlak.

 • Orde op zaken stellen is iets dat je graag wenst.

 • Je zoekt naar meer balans in je leven.

 • Je wilt graag meer doelgericht samenwerken met anderen.

 • Jij wilt taalpatronen gebruiken, waardoor je informatie nauwkeuriger kunt ontvangen.

 • Je wilt beter kunnen omgaan met conflicten.

Het NLP College heeft veel te bieden. Het is dan ook niet voor niets dat deze instantie uitgegroeid is tot een gerenommeerde partij in de wereld van NLP. Maar wie is nou het gezicht achter het NLP College?

 

het nlp college

Het gezicht achter het NLP college


Ruben Alaie is het brein achter het NLP College sinds 2014. Rubin Alaie heeft een bachelor in het communicatie-vak (BBA) en is een internationaal opgeleide trainer, onder andere in Amerika door de oorspronkelijke ontwikkelaars van NLP. Door de jaren heen heeft Rubin Alaie een aantal bekende boeken en trainingen gemaakt. Deze staan bekend om hun praktische invalshoek. Zo is er het NLP Doe-Boek de NLP Doe-Cursus en Het NLP Audiopakket. We hebben alle verschillende producten hieronder voor je op een rijtje gezet.


 


Het NLP Doe-Boek


 Als je graag praktisch aan de slag wilt gaan met NLP-technieken, dan is het NLP Praktijk Doe-Boek iets voor jou! In dit praktische boek zijn alle NLP-technieken gebundeld in een kwalitatief e-book. Het bevat weekmissies voor een jaar lang die je direct kunt toepassen in je dagelijkse gesprekken en diverse vragen om zintuiglijk specifiek bewijs van jouw NLP-resultaten te verzamelen. Je kunt overigens het geheel in je eigen tempo volgen.

 

 

Het nlp doe-boek

 


NLP Doe-Cursus 


Naast het NLP Doe-Boek is er ook een NLP Doe-Cursus. Dit is een extra cursus die je kunt aanschaffen. Het NLP Doe-Cursus is jouw sleutel tot het toepassen van NLP in de praktijk zodat jouw NLP-theorie niet meer verwatert en zodat je fantastische relaties opbouwt. Het is een videotraining met voorbeelden van alle technieken en een extra manier om het materiaal en de praktijk-missies tot je te nemen.

 

het nlp doe curus

 


NLP Scheurkalender


Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en NLP-inspiratie in huis met de NLP Scheurkalender. In 365 dagen beweegt de NLP Scheurkalender jou om NLP in kleine stukjes in je dagelijkse leven te verwerven. Je gaat een lach en een traan van geluk opwekken.

 

De NLP scheurkalnder

 

 

Het Grote NLP Audiopakket


Het Grote NLP Audiopakket is een compleet pakket dat alle NLP-tools bevat. Wanneer je diverse visualisatie- en communicatietechnieken wilt leren wat betreft NLP, dan is dit écht iets voor jou! Je gaat heerlijk zitten, speelt de audio af en de audio doet zijn werk. Wat je onder andere gaat leren met dit pakket:


 • Alle NLP-technieken uit de Practitioner en Master Practitioner-opleiding.

 • Vrij onbekende NLP-technieken, waaronder fractionatie, utilisatie, priming, nested loops en     subliminale commando’s.

 • Kleine bouwstenen van een grote techniek

 • Je krijgt toegang tot een besloten en exclusieve community met medestanders. Hier kun je opdrachten maken, elkaar inspireren en van elkaar leren.

 

Het grote nlp audiopakket

 

Het hele pakket bevat méér theorie en enigszins praktijk dan in een training. Je ontvangt maar liefst 42 uur aan audiomateriaal in mp3-bestanden die je eenvoudig kunt downloaden en vervolgens kunt afspelen via bijvoorbeeld je telefoon of tablet.

 

 

NLP Doe-Spel


Je kunt ook spelen met NLP en dat is niet alleen leuk. Het is ook nog eens super makkelijk en waarschijnlijk los je er heel veel problemen mee op. Met maar liefst 100 grote kaarten zit je nooit zonder tools of inspiratie. Dit zijn 100 manieren om zelf oneindig veel spreuken, inspiratie en oplossingen te creëren die precies aansluiten op iemands situatie. Er zijn verschillende werkvormen mogelijk. Je kan ze alleen, met duo's of in groepsverband gebruiken. De 53 level 1 kaarten in dit spel zijn voor iedereen, dus ook voor mensen die nog nooit NLP hebben gedaan. De 45 level 2 en level 3 kaarten zijn voor mensen met NLP-ervaring of voor coaches die met een groep werken.

 

NLP doe kaarten

 

 

Spreekt het NLP College jou aan? Wil je ook graag aan de slag gaan met de producten en diensten van het NLP College? Je kan aanmelden voor de wekelijkse gratis NLP-momentjes. Je krijgt dan een wekelijkse mail met 7 NLP-gewoontes & tips voor een kick-ass leven en wekelijks NLP-momentjes om je communicatie & doelen te pimpen met NLP!  

13 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page