top of page
  • Foto van schrijverCas

De 10 beste mindset boeken (2024)

Zoek je goede, inspirerende boeken om aan je mindset te werken? Bijvoorbeeld om je doelen makkelijker te halen, succesvol te worden, positiever te denken, jezelf terug te vinden en gelukkiger te worden? Wij hebben onze eigen top 10 beste mindset boeken samengesteld voor jou. Lees snel verder en ontdek hoe jij aan je mindset kunt werken en welk boek het beste bij jou past!

 

1. Think and Grow Rich (Napoleon Hill)


Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt. Deze klassieker (Think and Grow Rich) is voor het eerst uitgegeven in 1937. Het levenswerk van Napoleon Hill neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.

 

 

 

 

Think and grow rich napoleon hill boek

 


 

2. Rijke pa arme pa (Robert Kiyosaki)


Rijke pa arme pa is het beste money mindset boek ter wereld. In zijn boek vertelt Robert Kiyosaki zijn eigen verhaal over zijn twee 'vaders'. Zijn eigen vader met een fixed mindset en de vader van zijn beste vriend, één van de rijkste ondernemers van Hawaï. Hij vertelt over de lessen die hij van beide vaders leerde en hoe de mindset van zijn rijke vader zijn kijk op het leven veranderd heeft en hem financieel succes heeft gebracht. Aan de titel zou je denken dat dit money mindset boek alleen voor mannen is, maar voor vrouwen is het net zo goed geschikt.

 

 


 

Rijke pa arme pa Robert t. kiyosaki boek

 

 

3. Master your mindset (Michael Pilarczyk)


In dit boek neemt Michael Pilarczyk je mee op reis met persoonlijke groei als einddoel. De combinatie van persoonlijke anekdotes en een prettige schrijfstijl zorgt ervoor dat dit absoluut een van de beste boeken over mindset is. Master Your Mindset bevat een vragenlijst over zelfinzicht en een beschrijving van Michaels twaalfstappenstrategie.

 

 

Master your mindset Michael pilarczyk boek

 

 

4. Je bent zoals je denkt (Michael Pilarczyk)


Dit boek is geïnspireerd door twee klassiekers: As A Man Thinketh van James Allen (1903) en The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles (1910), aangevuld met eigen visies en inzichten van Michael Pilarczyk. Maar het belangrijkste waar dit boek over gaat, is leven in verbinding met De Bron. Je bent zoals je denkt, legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Zoals je denkt, zo zal je zijn en zo zal je leven zich vormen. Door je eigen denkwijze beter te begrijpen, zul je in staat zijn meer te leven zoals jij dat graag wilt.

 

 

 

 

je bent zoals je denkt Michael pilarczyk boek

 

 

5. Elementaire gewoontes (James Clear)


Het maakt niet uit wat je doelen zijn dit boek geeft je een bewezen manier om jezelf te verbeteren. Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Het probleem is het systeem dat je gebruikt. Slechte gewoontes blijf je herhalen niet omdat jij niet wilt veranderen, maar omdat je de verkeerde methode gebruikt. Elementaire gewoontes biedt een bewezen methode die zorgt dat je eindelijk je gewoontes kunt aanpassen.

 

 


 

Elementaire gewoontes james clear boek

 


 

 

 

6. 12 regels voor het leven (Jordan Peterson)


Wat moet iedereen in de moderne wereld weten? Om antwoord te geven op deze moeilijkste vraag der vragen combineert de gerenommeerde psycholoog Jordan B. Peterson de zwaarbevochten waarheden van oude tradities met verbluffende ontdekkingen van grensverleggend wetenschappelijk onderzoek. In 12 regels voor het leven maakt Jordan Peterson korte metten met de moderne clichés van wetenschap, geloof en de menselijke natuur, en tegelijkertijd transformeert en verrijkt hij de denkwijze van zijn lezers.

 

 

 

 

12 regels voor het leven Jordan B. Peterson boek

 

 

7. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap (Stephen R. Covey)


'De zeven eigenschappen' van Stephen Covey is al jaren een bestseller onder mensen die gelukkiger en succesvoller willen zijn in hun werk. Maar nog niet iedereen weet dat 'De zeven eigenschappen' even waardevol kan zijn voor geluk in je persoonlijke leven. Dit belangrijkste businessboek van de 20ste eeuw heeft miljoenen mensen geholpen meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen en het werk in talloze bedrijven fundamenteel verbeterd.

 

 

 

 

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap stephan R. covey boek

 

 

8. Ego is de vijand (Ryan Holiday)


In een tijd waarin social media, reality-tv en andere vormen van schaamteloze zelfpromotie worden verheerlijkt, moet de strijd tegen ego op vele fronten worden gestreden. Maar gewapend met de lessen uit dit boek zul je, zoals Holiday schrijft, ‘minder bezig zijn met het vertellen van verhalen over hoe bijzonder jij bent en daardoor vrijer zijn om jouw wereld veranderende doelen te bereiken.’

 

 

 

 

Ego is de vijand ryan holiday boek

 


 

 

9. De kracht in jezelf (Joseph Murphy)


De invloed van je onderbewustzijn is enorm groot. In De kracht in jezelf laat Joseph Murphy zien hoe je onderbewustzijn je gedrag stuurt. Hierdoor krijg je meer inzicht in de complexe werking van je eigen geest. Gezondheid, relaties, vrijheid, rijkdom, carrière en genezing komen aan bod.

 

 

 

 

De kracht in jezelf joseph murphy boek

 

 

10. Doe één ding (Gary keller)


In Doe één ding rekent Gary Keller af met multitasken en de dag volproppen met onbelangrijke zaken en toont hij hoe je het beste uit jezelf kunt halen door het juiste te doen, niet door álles te doen. Doe één ding van Gary Keller is een verrassend simpel idee dat zorgt voor waanzinnige resultaten in elk aspect van je leven: werk, privé, familie en spiritueel. Want het meest waardevolle is je tijd!

 

 

 

Doe 1 Ding gary keller & jay papasan boek

 


De 10 beste mindset boeken van 2024


Dit zijn volgens ons de 10 beste mindset boeken (2024) voor zowel vrouwen als mannen. Wil je toch nog meer boeken over mindset zien? Kijk dan snel op Bol.com! Of wil je nog meer weten over je mindset?

 

Bekijk hier de Engelse versies van de boeken 


Lees je de 10 beste mindset boeken toch liever in het Engels? Geen probleem, bekijk hier alle Engelse versies van de boeken met een klik op de knop, rechtstreeks naar het boek dat jij wilt.

* Helaas zijn niet alle versies beschikbaar in het Engels. wij hebben er zoveel mogelijk voor jullie gevonden.4 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page